"

Další akce, které jsem navštívila

Netvořice - Maličká akce kousíček od domova - VELIKONOČNÍ JARMARK S DÍLNIČKAMI PRO DĚTI se povedl.I přes špatné “aprílové” počasí byla velká účast i z okolních vesnic.

 
Vlašim - spolek FaktUm - Tradiční Velikonoční jarmark ve Spokovém domě ve Vlašimi. Bohatý program nalákal spoustu návštěvníků opět přes nepřízeň počasí.
 
Lysá nad Labem - Víkendová prezentace zpracování vlny s KVFelt Kateřinou Vodrážkovou.
 
Brno - Veliká akce svazu chovatelů a zpracovatelů vlny a dalších přírodních materiálů v Brně, pavilon P. Program nabitý, až do středy.
Předání vlny i mohéru, mokré i suché plstění, tkaní na stavu, pletené, háčkované, tkané a plstěné doplňky, výrobu a ochutnávku sýra, stříhání oveček .... Hlavním bodem byla módní přehlídka. Obrovská návštěvnost a pro všechny velký úspěch.
 
Týnec nad Vltavou - Májové minitržiště, akce spojená s vernisáží v exluzivním interiéru a exteriéru Týneckého hradu.
 
Zaječí - Májové tržiště u kapličky, oživilo 1024 let starou osadu Zaječí. Akci pořádal spolek Cesta venkova, z. s., za velké podpory místních obyvatel a přátel Zaječí. Tržiště nabídlo návštěvníkům kolem dvaceti stánků s produkty a řemeslnými výrobky od lokálních prodejců a tvůrců. Atmosféru nám přijela zpestřit historická kapela z Tábora Dei gratia.
Akce měla úžasnou atmosféru a nečekanou účast.
 
Zpět do obchodu